Shutterstock 638414215 (1)

Grow Live - Regio Gelderland


04 nov. 2021 08:00 - 10:00
Industrial Studios, Arnhem
Schrijf in

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien en kom naar Grow Live

Op donderdag 4 november organiseerde DPG Media, de eerste Grow Live event. Het was een inspirerende ontbijtsessie voor alle ondernemers en marketeers uit de regio Gelderland.

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Abonneer je op op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle Grow Live events.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Dit waren de sprekers

Özcan Akyol
Özcan Akyol (Deventer, 1984) is een Nederlandse schrijver, columnist en tv presentator. Naast zijn literaire werk is hij vaste columnist voor het Algemeen Dagblad, de Stentor, Tubantia, De Gelderlander, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, BN/De Stem, de VARAgids en Helden. Verder is Eus presentator van o.a Sterren op het doek, De Geknipte Gast en het zaterdagavond radio programma Onze man in Deventer.
Job van den Berg
Job van den Berg is bij DPG Media verantwoordelijk voor de B2B datastrategie. Zijn doel is om impact te maken met data. Omdat bedrijven steeds meer eigen data verzamelen en ‘data driven’ werken, is de juiste inzet en interpretatie van data nog belangrijker geworden. Tijdens zijn presentatie: "Ook jij bent een data-expert!" legt Job uit wat jij nu echt kan met data; waar start je en hoe maak je met data je bedrijf succesvoller? Job komt met concrete handvatten en zal laten zien hoe je met relatief weinig tijd en budget al grote stappen kunt zetten.
Jaap van Zessen
Jaap van Zessen is als chef Digitaal (AD.nl) verantwoordelijk voor online bereik van artikelen, video’s, liveshows en podcasts op AD.nl. Het AD groeide in vijf jaar uit naar de grootste nieuwssite van Nederland. Deze groei komt door het enorme aanbod en diversiteit in content. Er is veel te veel aanbod voor de home, hoe zorg je ervoor dat de juiste content bij de juiste mensen onder de aandacht komt en wie bepaalt wat de belangrijkste berichten zijn? Tijdens zijn presentatie "Hoe AD digitaal transformeerde van krant naar groot nieuwsmerk" krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de redactievloer van het AD.
Ronnie Overgoor
Ronnie Overgoor is genomineerd dagvoorzitter van het jaar en specialist op het gebied van podcasts en online video. Naast zijn werk als dagvoorzitter en presentator is Ronnie ook initiatiefnemer van het zakelijk YouTube en Podcast kanaal 7DTV, waar hij in gesprek gaat met ondernemers.