Shutterstock 638414215 (1)

Grow Live - Regio Gelderland


04 nov 2021 08:00 - 10:00 Industrial Studios, Arnhem

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien en kom naar Grow Live

Op donderdag 4 november organiseert DPG Media, de eerste Grow Live! Een inspirerende ontbijtsessie voor alle ondernemers en marketeers uit de regio Gelderland.

Na deze ochtend weet jij hoe je jouw merk digitaliseert en hoe je zoveel mogelijk rendement uit je eigen data haalt. Job van den Berg, Özcan (Eus) Akyol en Jaap van Zessen nemen je mee in hun digitale wereld. Leer en raak geïnspireerd onder het genot van een lekker ontbijt en ontmoet andere ondernemers uit jouw regio.

Schrijf je in onderaan deze pagina!

Sprekers

Özcan Akyol
Özcan Akyol (Deventer, 1984) is een Nederlandse schrijver, columnist en tv presentator. Naast zijn literaire werk is hij vaste columnist voor het Algemeen Dagblad, de Stentor, Tubantia, De Gelderlander, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, BN/De Stem, de VARAgids en Helden. Verder is Eus presentator van o.a Sterren op het doek, De Geknipte Gast en het zaterdagavond radio programma Onze man in Deventer.
Job van den Berg
Job van den Berg is bij DPG Media verantwoordelijk voor de B2B datastrategie. Zijn doel is om impact te maken met data. Omdat bedrijven steeds meer eigen data verzamelen en ‘data driven’ werken, is de juiste inzet en interpretatie van data nog belangrijker geworden. Tijdens zijn presentatie: "Ook jij bent een data-expert!" legt Job uit wat jij nu echt kan met data; waar start je en hoe maak je met data je bedrijf succesvoller? Job komt met concrete handvatten en zal laten zien hoe je met relatief weinig tijd en budget al grote stappen kunt zetten.
Jaap van Zessen
Jaap van Zessen is als chef Digitaal (AD.nl) verantwoordelijk voor online bereik van artikelen, video’s, liveshows en podcasts op AD.nl. Het AD groeide in vijf jaar uit naar de grootste nieuwssite van Nederland. Deze groei komt door het enorme aanbod en diversiteit in content. Er is veel te veel aanbod voor de home, hoe zorg je ervoor dat de juiste content bij de juiste mensen onder de aandacht komt en wie bepaalt wat de belangrijkste berichten zijn? Tijdens zijn presentatie "Hoe AD digitaal transformeerde van krant naar groot nieuwsmerk" krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de redactievloer van het AD.
Ronnie Overgoor
Ronnie Overgoor is genomineerd dagvoorzitter van het jaar en specialist op het gebied van podcasts en online video. Naast zijn werk als dagvoorzitter en presentator is Ronnie ook initiatiefnemer van het zakelijk YouTube en Podcast kanaal 7DTV, waar hij in gesprek gaat met ondernemers.

Aanmeldformulier

Donderdag 4 november 2021 - 08:00 tot 10:00

Ben je er live bij?

Dit event wordt ook via een livestream aangeboden. Kun je niet fysiek aanwezig zijn? Meld je dan aan voor de online-versie.