Shutterstock 1626375442
Podcast

Grow introduceert Data& - een duik in de weerbarstige datapraktijk!


Job van den Berg
21 jul 2021

Grow introduceert Data& - een duik in de weerbarstige datapraktijk!

Vandaag lanceert Grow Data&, een gloednieuwe podcast serie waarin Job van den Berg op zoek gaat naar praktijkervaringen van data binnen media en marketing. Waarom? Echt data driven marketing succesvol maken, is een grote uitdaging waar veel merken tegen aan lopen.

 

In iedere aflevering behandelt Job een andere invalshoek samen met een gast uit het werkveld. Geen dure datatermen maar de praktijkervaring en eerlijke bevindingen over data.

 

Geen dure datatermen maar de praktijk!

Iedere aflevering behandelt Job een andere invalshoek. Bijvoorbeeld Data& de toepassing in het creatieve proces. Data& agile insights tools die als paddenstoelen uit de grond schieten. Maar er is ook een aflevering over Data& de opkomst van AI. 

Niet alleen de data onderwerpen zijn divers, ook de gasten die Job uitnodigt: een wetenschapper, een creatief, een consultant. 'Ik zie dagelijks merken struggelen hoe zij data kunnen verwaarden en laten landen in hun organisatie. Dat zijn juist merken die de beste datatools en teams in huis hebben. Blijkbaar is het tijd om toe te geven dat data driven marketing best complex is en niet alleen een kwestie van het hebben van een grote zak met geld. Centraal staat het delen van ervaringen op het gebied van data. Geen dure datatermen maar de datapraktijk!' 

 

'Ik ben heel blij met de gasten in de podcast. Ze zijn allemaal zeer succesvol op hun (data)gebied. De luisteraar kan zich denk ik identificeren met hen en hopelijk worden ze ook geïnspireerd om zelf nog meer uit hun databrij te halen!'

Job van den Berg
Data driven marketing expert

19 artikelen