DPG Fashion Date 1200X800

Grow Live Fashion Event


30 mrt. 2023 14:00 - 17:00
DPG Media Hoofddorp
Schrijf in

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien en kom naar het Grow Live Fashion Event!

Op donderdag 30 maart 2023 hadden we een middag vol kennis en inspiratie voor gepland staan.

Mode, Media, Merken en Mensen

Tijdens dit event zoomden we in op mode, media, merken en mensen. Hoe zorg je dat je merk top of mind blijft bij je doelgroep in een veranderend klimaat, of beter gezegd ‘’magere tijden’’? Wat hebben de stijgende kosten en de angst voor een crisis voor invloed op het consumentengedrag en hoe speel je hier als modemerk op in? Wat is het belang van een duurzaam modemerk opbouwen? En hoe bereik en raak je jouw doelgroep met een pakkende boodschap in media? Tijdens deze inspirerende middag deelden onze sprekers al hun kennis en kunde.

Onze sprekers

Roger Verdurmen
Roger Verdurmen is Strategy director van Brand Studio, het creatieve bureau van Sales Advertising bij DPG Media. Een ervaren marketingcommunicatie strateeg die gek is op marketing, media én merken.
Daan Ubachs
Daan Ubachs is een pionier op het gebied van duurzaam ondernemen in de mode-industrie. Hij neemt je mee in alle positieve ontwikkelingen, maar ook in de misstanden. Hij heeft 15 jaar werkervaring als inkoper en productontwikkelaar in vooral Azië. Zijn eigen duurzame kledingmerk ‘’Unrobe’’ heeft inmiddels 2 awards gewonnen.
Hilmar Mulder
Hilmar is een ervaren allround tijdschriftenmaker, merkdenker met een modehart en digitale- en social media interesse. Momenteel is ze bij DPG Media werkzaam als hoofdredacteur van Libelle en Algemeen Hoofdredacteur Vrouwen. Daarnaast was zij oprichter en hoofdredacteur van Grazia Holland.
Marije Veerman
Marije is een journalist en hoofdredacteur met een neus voor alles wat nieuw, edgy en stylish is op het gebied van mode en lifestyle. Daarnaast is ze zeer maatschappelijk betrokken en maakt ze zich daarom hard voor meer diversiteit in de modeproducties van Flair. Onder haar leiding is Flair uitgegroeid tot het grootste jongevrouwenplatform van Nederland.

Benieuwd naar Grow Live? Bekijk hier de aftermovie van het Grow Live - Wonen Event

Wil je meer weten over het kennis en inspiratieplatform Grow? Klik hier!