DPG Goededoelen Date 1200X800 Noicon

Grow Live - Goede Doelen


13 apr. 2023 08:30 - 11:00
DPG Media Hoofddorp
Schrijf in

Laat je inspireren en kom naar het Goede Doelen Event!

Op donderdagochtend 13 april 2023 organiseerde DPG Grow de tweede editie van het Grow Live Goede Doelen Event. 

Hoe bereik je het hart van de donateur?

Hoe maak je nu écht contact met de donateur, zodat jouw campagneboodschap de doelgroep in het hart raakt en activeert? Dit is een vraag waar je vast dagelijks mee bezig bent. Tijdens deze interactieve en inspirerende ontbijtsessie delen verschillende sprekers en goede doelen hun kennis en kunde met jou. Margreet Plug (Goede Doelen Nederland) en Anoek Smith (Stichting Collecteplan) nemen je mee in de trends en ontwikkelingen binnen de goede doelen branche.

Daarna gaat Sara van Gorp (Chef Mezza van het AD) in een interactief rondetafelgesprek ​​​dieper in op verschillende innovatieve ontwikkelingen en de toekomst van goede doelen. Saskia Enneking van de Hersenstichting, Nina Bidault van Greenpeace en Anneke Hardick van Artsen zonder Grenzen zullen aan tafel plaatsnemen. ​​​​

Heb jij vragen over marketing en fondsenwerving voor de goede doelen aan tafel? Mail deze dan alvast naar jouw contactpersoon van DPG Media.

Onze sprekers

Margreet Plug (Directeur Goede Doelen Nederland)
Margreet Plug, is nu ruim 4 jaar werkzaam als directeur van Goede Doelen Nederland, de brancheorganisatie van erkende goede doelen. Zij is een sterke belangenbehartiger met een juridische achtergrond. Margreet ziet altijd kansen en mogelijkheden en weet anderen voor haar ideeën enthousiast te maken. Ze is als bestuurslid bij diverse stichtingen betrokken, zoals de Stichting Regulering Huis-aan-Huis Werving en Stichting Postfilter.
Anoek Smith (Beleidsmedewerker Stichting Collecteplan)
Anoek Smith is beleidsmedewerker bij de Stichting Collecteplan, de belangenbehartiger van de landelijk collecterende goede doelen. Anoek is bijna 20 jaar actief in de collectewereld. Zij heeft de ontwikkeling van nabij meegemaakt. Van de traditionele collecte, waarbij collectanten puur die personen waren waarbij je 2 euro in de bus deed op het moment dat ze bij jou aan de voordeur aanbelden, tot de huidige vorm van collecte waarbij er nog steeds volop en succesvol langs de deuren wordt gegaan om contant geld in te zamelen maar er tevens eenmalige bijdragen worden gevraagd door de inzet van QR-codes en digitale collectebussen.
Sara van Gorp (Chef Mezza van het AD) - Dagvoorzitter
Sara van Gorp is al ruim 20 jaar journalist; enthousiast, nieuwsgierig en een pionier. Sara van Gorp werkte voor verschillende uitgeverijen, van interviewer tot hoofdredacteur. Nu is zij chef van Mezza, het weekendmagazine van het AD en zeven regionale kranten. Daarnaast is zij een ervaren dagvoorzitter (o.a. Speakers Academy) en trainer Spreken voor Publiek.