20240424 Gl Landing Page Header Rgb 1920X1080px 4

Grow Live - Maak het waar!


27 jun. 2024 13:30 - 21:00
De Lichtfabriek Haarlem
Schrijf in
Schrijf in

Grow Live 'Maak het waar' op donderdag 27 juni!

Op donderdag 27 juni organiseren wij voor de derde keer het Grow Live Event in de Lichtfabriek Haarlem! Deze editie staat in het teken van: Maak het waar! We borduren hiermee voort op het thema "Maak het mee!" van vorig jaar.

Als mediamakers delen wij tijdens Grow Live inhoud en inspiratie die laat zien hoe communicatie, media en innovatie echt voor je merk kunnen werken. Met het thema 'Maak het waar' schudden we je wakker en stimuleren we jouw actiegerichtheid. Onderwerpen als innovatie, online veiligheid, mentale kracht en het belang van creativiteit zullen aan de orde komen. We brengen mensen en merken in beweging, voor én samen met jou, om jouw doelen te bereiken.

Tijdens Grow Live inspireren we jou met een uniek programma en krachtige sprekers. Blijf deze eventpagina volgen voor de laatste updates over het programma. We kunnen alvast één ding verklappen: er zijn al een aantal indrukwekkende namen bevestigd!

Ontdek bij Grow Live hoe jouw merk het waar kan maken!

De eerste sprekers zijn bekend!

Christian Van Thillo
Christian is Executive Chairman van DPG Media. Christian is een inspiratiebron voor velen in de mediawereld. Met zijn ongeëvenaarde passie voor innovatie en ondernemerschap heeft hij DPG Media getransformeerd tot een leidende partij in de media-industrie. Christian heeft de digitale revolutie omarmd met visie en moed, en heeft zijn bedrijf met succes geleid in een tijdperk van constante verandering.
Dai Carter
Dai Carter, voormalig commando speciale operaties en bekend van tv, leert je hoe je jezelf mentaal kunt wapenen tegen de wereld van nu. Door zijn kennis en ervaring is hij een expert op het gebied van mentale kracht. Dai stelt dat veerkracht en weerbaarheid belangrijker zijn dan ooit. Als je de vaardigheid hebt om veerkracht en weerbaarheid toe te passen, zal dat je mentale kracht versterken. Dai geeft praktische tips zodat je kunt bouwen aan je mentale kracht.
Gina Doekhie
Gina studeerde af met een dubbele master aan de Universiteit van Amsterdam: Artificial Intelligence & Forensic Science. Gina heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het Cybersecurity domein als Digitaal Forensisch Onderzoeker, onder andere bij Fox-IT en Politie Nederland. Zij heeft al meerdere zaken onderzocht, zoals grote Ransomware-aanvallen bij bedrijven maar ook BEC-fraude en datalekken onderzoeken. Zij heeft ook gewerkt als AI-developer, trainer en gerechtelijk deskundige. Tijdens Grow Live deelt Gina vanuit haar eigen kennis en ervaring als digitaal forensisch onderzoeker en cybercrime specialist alles over de gevaren van cybercrime voor particulieren en bedrijven. Ook neemt ze je echt mee in de donkere wereld van internet en laat ze jou de nieuwste trends zien van cybercrime.
Ynzo van Zanten
Ynzo van Zanten is ondernemer en spreker. Maar vooral verwonderaar. En vanuit die fascinatie voor de wereld om hem heen, krijgt hij zijn publiek in beweging. Hij was jarenlang Head of People&Culture en Chief Evangelist van Tony’s Chocolonely, en daarvoor country manager van Innocent Drinks. Vanuit die ervaring spreekt Ynzo wereldwijd over betekenisvol ondernemen, sterke merken en over hoe je relevant kan blijven in de wereld van morgen.

Programma donderdag 27 juni

13:30-14:00 uur Ontvangst
14:00-15:00 uur Plenaire opening- Dai Carter
14:00-17:00 uur Diverse (break-out) sessies
17:00-18:00 uur Afsluiting- Christian Van Thillo en mystery guest 
18:00-19:45 uur Borrel en walking dinner
19:45-21:00 uur Optreden top DJ 

Locatie

De Lichtfabriek Haarlem, Energieplein 73, 2031 TC Haarlem

Aanmeldformulier

Donderdag 27 juni - 13:30 tot 21:00
Let op: per aanmelding 1 uniek mailadres gebruiken