DPG Growliveregio 1200X800 (1)

Grow Live - Regio Brabant


11 apr. 2023 15:30 - 17:30
Philips Stadion in Eindhoven
Schrijf in

Bekijk hier de aftermovie van Grow Live Regio Brabant!

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien en kom naar Grow Live Brabant!

Op dinsdag 11 april organiseerde DPG Media in samenwerking met PSV Business het Grow Live Brabant event. Een inspirerende gratis sessie met het thema 'het belang van aandacht''. Het event stond in het teken van kennis delen, leren en ontmoeten. Speciaal voor alle ondernemers en marketeers uit Brabant. Bekijk hieronder het programma en lees meer over onze sprekers Stefan van der Stigchel, Raffi Aykaz en Charlotte van Asselt. Zij zullen ieder vanuit hun eigen invalshoek het thema Aandacht bespreken. Eli Lejeune heeft vanuit PSV toegelicht welke rol aandacht speelt bij de marketing- en communicatie projecten. De middag werd begeleid door dagvoorzitter Joris Roes, hoofdredacteur van het Eindhovens Dagblad.

Sprekers

Stefan van der Stigchel
Hoe werkt aandacht? En hoe krijg je grip op je aandacht? Stefan van der Stigchel is hoogleraar cognitieve psychologie aan de Universiteit Utrecht en hoofd van het AttentionLab, dat onderzoekt hoe aandacht en visueel bewustzijn onze perceptie van de wereld beïnvloeden. Hij heeft meerdere boeken geschreven over de werking van aandacht: Zo werkt aandacht, Concentratie en Grip op je aandacht. Stefan ziet hoe we informatie verwerken, waarom we zoveel meer zien dan we denken en welke gevolgen dat heeft voor ons dagelijks leven. Hij maakt duidelijk hoe we ons werkgeheugen soms verkeerd gebruiken en waarom sommige dingen wel opvallen en andere totaal niet. Hij beschrijft verschillende technieken waarmee je aandacht kunt sturen en hoe aandachtsarchitecten die inzetten in ons voor- en nadeel.
Raffi Aykaz
Raffi is ruim 15 jaar werkzaam in de media en is binnen DPG Media verantwoordelijk voor de Product & Innovatie afdeling. Hij is dagelijks bezig met digitale producten en platformen waarmee ondernemers optimaal hun doelgroep kunnen bereiken. Hij bespreekt de belangrijkste pijlers van aandacht die nodig zijn voor een maximaal rendement op je communicatie en marketing inspanningen.
Charlotte van Asselt
Charlotte heeft zich de afgelopen 4 jaar bij DPG Media ontwikkeld als expert in de regio op het gebied van on - en offline communicatie. Zij is begonnen als media-adviseur en stuurt inmiddels met veel plezier een team aan van 8 media adviseurs in het Groene Hart & Drechtsteden. Charlotte maakt de vertaalslag van de theorie en wetenschap over aandacht naar de praktijk ''Hoe zorg je dat jouw campagne de aandacht krijgt die het verdient''
Eli Lejeune
Eli Lejeune is binnen PSV verantwoordelijk voor het marketingcommunicatie en branding team. Met ervaring in de wereld van entertainment, fashion, high tech en travel een merkenbouwer die altijd op basis van kwaliteit en consistentie een blijvende connectie zoekt met de doelgroep.
Joris Roes
Joris Roes is sinds juli 2022 hoofdredacteur van het Eindhovens Dagblad. Verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud van site, app en krant. Hij heeft 25 jaar ervaring in de regiojournalistiek en is Brabander in hart en nieren.

Samenwerking

LOGO PSV Stars 2020 RGB (1) (3)