20240212 Grow Live Regio Gelderland Lp Header 2

Grow Live - Regio Gelderland


27 mrt. 2024 08:30 - 11:00
Hotel Papendal
Schrijf in

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien en kom naar Grow Live Regio Gelderland!

Ontdek alles over aandacht tijdens Grow Live!

Op woensdag 27 maart organiseerde DPG Media het Grow Live Regio Gelderland evenement. Een inspirerende gratis ontbijtsessie met het thema 'het belang van aandacht''. Dit evenement biedt een waardevolle gelegenheid voor ondernemers en marketeers uit de regio Gelderland om kennis te delen, te leren en te netwerken. Lees hieronder meer over onze sprekers: Stefan van der Stigchel, Raffi Aykaz, Charlotte van Asselt en Esther Vergeer. Zij zullen ieder vanuit hun eigen expertise het thema aandacht bespreken. De ochtend wordt begeleid door dagvoorzitter Joris Gerritsen, hoofdredacteur van de Gelderlander. 

Adres en Bereikbaarheid

Hotel Papendal, Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem 

(Foyer 1 + Athene zaal A)

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur! 

Programma woensdag 27 maart

 

08:00 - 08:25 uur

Ontvangst met ontbijt

08:30 - 08:40 uur

Welkom door dagvoorzitter Joris Gerritsen

08:40 - 09:05 uur

Stefan van der Stigchel

09:05 - 09:40 uur

Raffi Aykaz & Charlotte van Asselt

09:40 - 10:10 uur

Esther Vergeer

10:10 - 10:20 uur

Afsluiting door dagvoorzitter Joris Gerritsen

10:20 - 11:00 uur

Netwerken en koffie

 

Sprekers

Stefan van der Stigchel
Hoe werkt aandacht? En hoe krijg je grip op je aandacht? Stefan van der Stigchel is hoogleraar cognitieve psychologie aan de Universiteit Utrecht en hoofd van het AttentionLab, dat onderzoekt hoe aandacht en visueel bewustzijn onze perceptie van de wereld beïnvloeden. Hij heeft meerdere boeken geschreven over de werking van aandacht: Zo werkt aandacht, Concentratie en Grip op je aandacht. Stefan ziet hoe we informatie verwerken, waarom we zoveel meer zien dan we denken en welke gevolgen dat heeft voor ons dagelijks leven. Hij maakt duidelijk hoe we ons werkgeheugen soms verkeerd gebruiken en waarom sommige dingen wel opvallen en andere totaal niet. Hij beschrijft verschillende technieken waarmee je aandacht kunt sturen en hoe aandachtsarchitecten die inzetten in ons voor- en nadeel.
Raffi Aykaz
Raffi is ruim 15 jaar werkzaam in de media en is binnen DPG Media verantwoordelijk voor de Product & Innovatie afdeling. Hij is dagelijks bezig met digitale producten en platformen waarmee ondernemers optimaal hun doelgroep kunnen bereiken. Hij bespreekt de belangrijkste pijlers van aandacht die nodig zijn voor een maximaal rendement op je communicatie en marketing inspanningen.
Charlotte van Asselt
Charlotte heeft zich de afgelopen jaren bij DPG Media ontwikkeld als expert in de regio op het gebied van on - en offline communicatie. Zij is begonnen als media-adviseur en stuurt inmiddels met veel plezier een team aan van 8 media adviseurs in het Groene Hart & Drechtsteden. Charlotte maakt de vertaalslag van de theorie en wetenschap over aandacht naar de praktijk ''Hoe zorg je dat jouw campagne de aandacht krijgt die het verdient''
Esther Vergeer
Esther Vergeer is een voormalig Nederlands rolstoeltennisser en een van de succesvolste atleten in de geschiedenis van de sport. Vergeer domineerde het rolstoeltennis gedurende meer dan een decennium. Ze behaalde onder meer 22 Grand Slam-titels in het enkelspel en werd zeven keer paralympisch kampioen. Bovendien fungeerde Vergeer in Pyeongchang 2018, Tokyo 2021 en Beijing 2022 als chef de mission voor paralympisch TeamNL. Een rol die ze komende zomer ook in Parijs zal vervullen.
Joris Gerritsen - Dagvoorzitter
Joris Gerritsen (47 jaar) is sinds 2021 hoofdredacteur van de Gelderlander. Hij is in zijn functie verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud van de site, app en krant. Sinds 2015 bekleedde Joris diverse chef functies en was adjunct-hoofdredacteur. Voor zijn komst naar de Gelderlander was Joris Gerritsen onder meer verslaggever en eindredacteur bij Omroep Gelderland en redactiechef bij Omroep Brabant.