20230905 Glro Header Landingspagina 2240X1440px 1

Grow Live - Regio Oost


03 okt. 2023 08:00 - 10:30
PEC Zwolle
Schrijf in

Programmatijden dinsdag 3 oktober 2023

08:00 - Inloop met ontbijt

08:30 - Welkom door PEC Zwolle en dagvoorzitter Sylvia Cools

08:35 - Stefan van der Stigchel - hoogleraar universiteit Utrecht

09:00 - Raffi Aykaz & Charlotte van Asselt - DPG Media

09:30 - Ruben Slot - 433 voetbalplatform

09.55 - Wrap up met alle sprekers

10:15 - Tijd voor koffie/napraten/netwerken

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien en kom naar Grow Live Regio Oost!

Leer alles over aandacht tijdens Grow Live!

Op dinsdag 3 oktober organiseert DPG Media in samenwerking met PEC Zwolle het Grow Live Regio Oost event. Een inspirerende gratis ontbijtsessie met het thema 'het belang van aandacht''. Het event staat in het teken van kennis delen, leren en ontmoeten. Speciaal voor alle ondernemers en marketeers uit de regio oost. Onze eerste sprekers zijn bekend, lees hieronder meer over hun verhaal: Stefan van der Stigchel, Raffi Aykaz en Charlotte van Asselt. Zij zullen ieder vanuit hun eigen invalshoek het thema aandacht bespreken. De ochtend wordt begeleid door dagvoorzitter Sylvia Cools, hoofdredacteur van de Stentor. 

Sprekers

Stefan van der Stigchel
Hoe werkt aandacht? En hoe krijg je grip op je aandacht? Stefan van der Stigchel is hoogleraar cognitieve psychologie aan de Universiteit Utrecht en hoofd van het AttentionLab, dat onderzoekt hoe aandacht en visueel bewustzijn onze perceptie van de wereld beïnvloeden. Hij heeft meerdere boeken geschreven over de werking van aandacht: Zo werkt aandacht, Concentratie en Grip op je aandacht. Stefan ziet hoe we informatie verwerken, waarom we zoveel meer zien dan we denken en welke gevolgen dat heeft voor ons dagelijks leven. Hij maakt duidelijk hoe we ons werkgeheugen soms verkeerd gebruiken en waarom sommige dingen wel opvallen en andere totaal niet. Hij beschrijft verschillende technieken waarmee je aandacht kunt sturen en hoe aandachtsarchitecten die inzetten in ons voor- en nadeel.
Ruben Slot
Vanuit 433 - de grootste voetbalcommunity ter wereld - komt Ruben Slot, host en contentcreator, vertellen over hoe 433 zich weet te onderscheiden van wereldwijde concurrentie en hoe hij in Qatar naar alle 64 wedstrijden ging, daarmee het avontuur van zijn leven beleefde en daarbij de aandacht wist te behouden van miljoenen volgers wereldwijd.
Sylvia Cools
Sylvia Cools heeft sinds 2018 verschillende leidinggevende rollen vervuld bij de Stentor. Voor die tijd heeft Sylvia voor een lange tijd bij de omroep Gelderland, omroep Flevoland en Hart van Nederland gewerkt. Als hoofdredacteur van de Stentor probeert ze dicht bij haar lezers te staan. Ze heeft een hart voor de regio en voor de regionale journalistiek.
Raffi Aykaz & Charlotte van Asselt
Raffi is dagelijks bezig met de digitale producten en platformen binnen DPG Media en Charlotte heeft als salesmanager dagelijks contact met ondernemers in de regio. Zij bespreken samen de belangrijkste pijlers van aandacht aan de hand van voorbeelden uit de praktijk: ''Hoe zorg je dat jouw campagne de aandacht krijgt die het verdient''

Aanmelden event

Wil je je nog aanmelden voor het event op dinsdag 3 oktober aanstaande? Mail dan naar b2bmarketing@dpgmedia.nl

Samenwerking

PEC Zwolle Logo Png

 

Benieuwd naar het succes van de vorige editie? Bekijk dan hier de aftermovie van Grow Live Regio Brabant!