Grow Afb 600X250 Retina

Grow Live - Regio Rotterdam


06 dec. 2022 08:00 - 10:30
Feyenoord, Rotterdam
Schrijf in

Aftermovie Grow Live Regio Rotterdam

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien en kom naar Grow Live Rotterdam!

Op dinsdag 6 december organiseerde DPG Media in samenwerking met Feyenoord Business Club het Grow Live Rotterdam event. Een inspirerende gratis ontbijtsessie met het thema 'het belang van aandacht''. Het event staat in het teken van kennis delen, leren en ontmoeten. Speciaal voor alle ondernemers en marketeers uit de regio Rotterdam. Bekijk hieronder het programma en lees meer over onze sprekers Stefan van der Stigchel, Raffi Aykaz en Charlotte van Asselt. Zij zullen ieder vanuit hun eigen invalshoek het thema Aandacht bespreken. De ochtend zal worden begeleid door onze dagvoorzitter Rennie Rijpma, hoofdredacteur van het Algemeen Dagblad.

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Abonneer je op op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle Grow Live events.

Sprekers

Stefan van der Stigchel
Hoe werkt aandacht? En hoe krijg je grip op je aandacht? Stefan van der Stigchel is hoogleraar cognitieve psychologie aan de Universiteit Utrecht en hoofd van het AttentionLab, dat onderzoekt hoe aandacht en visueel bewustzijn onze perceptie van de wereld beïnvloeden. Hij heeft meerdere boeken geschreven over de werking van aandacht: Zo werkt aandacht, Concentratie en Grip op je aandacht. Stefan ziet hoe we informatie verwerken, waarom we zoveel meer zien dan we denken en welke gevolgen dat heeft voor ons dagelijks leven. Hij maakt duidelijk hoe we ons werkgeheugen soms verkeerd gebruiken en waarom sommige dingen wel opvallen en andere totaal niet. Hij beschrijft verschillende technieken waarmee je aandacht kunt sturen en hoe aandachtsarchitecten die inzetten in ons voor- en nadeel.
Raffi Aykaz
Raffi is ruim 15 jaar werkzaam in de media en is binnen DPG Media verantwoordelijk voor de Product & Innovatie afdeling. Hij is dagelijks bezig met digitale producten en platformen waarmee ondernemers optimaal hun doelgroep kunnen bereiken. Op 6 december zal hij de belangrijkste pijlers van aandacht bespreken die nodig zijn voor een maximaal rendement op je communicatie en marketing inspanningen.
Charlotte van Asselt
Charlotte heeft zich de afgelopen 4 jaar bij DPG Media ontwikkeld als expert in de regio op het gebied van on - en offline communicatie. Zij is begonnen als media-adviseur en stuurt inmiddels met veel plezier een team aan van 8 media adviseurs in het Groene Hart & Drechtsteden. Tijdens Grow Live Rotterdam zal Charlotte de vertaalslag maken van de theorie en wetenschap over aandacht naar de praktijk ''Hoe zorg je dat jouw campagne de aandacht krijgt die het verdient''
Rennie Rijpma
Op 6 december is Rennie Rijpma onze dagvoorzitter. Rennie Rijpma is hoofdredacteur van het AD sinds de zomer van 2021. Haar belangrijkste missie is om de band met de lezers, kijkers en luisteraars van het AD te versterken. Dat doet ze door de journalistiek van het AD nog beter aan te sluiten op de behoeftes van haar publiek.

Samenwerking

FEYENOORD BUSINESS CLUB GOUD RGB