Grow Afb 600X250 Retina (1)

Grow Live - Regio Twente


29 sep. 2022 08:00 - 10:30
Heracles Almelo
Schrijf in
Schrijf in

Aftermovie Grow Live Twente

Laat je kennis van digitale media en marketing groeien en kom naar Grow Live Twente!

Op donderdag 29 september 2022 organiseerde DPG Media in samenwerking met Heracles Almelo het Grow Live Twente event. Een inspirerende gratis ontbijtsessie met het thema 'het belang van aandacht''. Het event stond in het teken van kennis delen, leren en ontmoeten. Speciaal voor alle ondernemers en marketeers uit de regio Twente.

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Abonneer je op op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle Grow Live events.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Sprekers

Stefan van der Stigchel
Hoe werkt aandacht? En hoe krijg je grip op je aandacht? Stefan van der Stigchel is hoogleraar cognitieve psychologie aan de Universiteit Utrecht en hoofd van het AttentionLab, dat onderzoekt hoe aandacht en visueel bewustzijn onze perceptie van de wereld beïnvloeden. Hij heeft meerdere boeken geschreven over de werking van aandacht: Zo werkt aandacht, Concentratie en Grip op je aandacht. Stefan ziet hoe we informatie verwerken, waarom we zoveel meer zien dan we denken en welke gevolgen dat heeft voor ons dagelijks leven. Hij maakt duidelijk hoe we ons werkgeheugen soms verkeerd gebruiken en waarom sommige dingen wel opvallen en andere totaal niet. Hij beschrijft verschillende technieken waarmee je aandacht kunt sturen en hoe aandachtsarchitecten die inzetten in ons voor- en nadeel.
Raffi Aykaz
Raffi is ruim 15 jaar werkzaam in de media en is binnen DPG Media verantwoordelijk voor de Product & Innovatie afdeling. Hij is dagelijks bezig met digitale producten en platformen waarmee ondernemers optimaal hun doelgroep kunnen bereiken. Op 29 september zal hij de belangrijkste pijlers van aandacht bespreken die nodig zijn voor een maximaal rendement op je communicatie en marketing inspanningen.
Charlotte van Asselt
Charlotte heeft zich de afgelopen 4 jaar bij DPG Media ontwikkeld als expert in de regio op het gebied van on - en offline communicatie. Zij is begonnen als media-adviseur en stuurt inmiddels met veel plezier een team aan van 8 media adviseurs in het Groene Hart & Drechtsteden. Tijdens Grow Live Twente zal Charlotte de vertaalslag maken van de theorie en wetenschap over aandacht naar de praktijk ''Hoe zorg je dat jouw campagne de aandacht krijgt die het verdient''
Remy Gieling
Op 29 september is Remy Gieling onze dagvoorzitter. Hij is een presentator met verstand van zaken. Als voormalig hoofdredacteur van MT/Sprout kent hij zakelijk Nederland als zijn broekzak. Als oprichter van ai.nl weet hij de belangrijkste technologische trends begrijpelijk te vertalen naar de impact voor banen en bedrijven. Dankzij een tomeloze nieuwsgierigheid maakt hij met humor en interactie elk event, webinar en podcast tot een succes.

Samenwerking

Heracles Almelo

Aanmeldformulier

Donderdag 17 September 2020 - 07:30 tot 10:00 Spoorlaan 82C, 5061 HD Oisterwijk

Ben je er live bij?