Schermafbeelding 2023 05 03 Om 17.21.02

Grow Live


29 jun. 2023 13:30 - 23:00
De Lichtfabriek Haarlem
Schrijf in
Schrijf in

Grow Live

Van de mediamakers van DPG Media

Deze zomer organiseert DPG Media het Grow Live Event. Een bruisend mediacongres met aansluitend een foodtruck festival en een knallende afterparty! Maak jij het mee op donderdag 29 juni? Schrijf je nu gratis in!

Laat je informeren, inspireren en entertainen tijdens de tweede editie van Grow Live! Maak kennis met de laatste trends op het gebied van content, creativiteit en tech en ontdek hoe je door middel van media kunt inspireren. En dat is nog niet alles! Na de inhoudelijke sessies is het tijd om samen te genieten van een rondje in het reuzenrad, heerlijke hapjes en drankjes en de beste deuntjes op de dansvloer.

Maak het mee!

Tijdens het event zorgen we voor een uniek programma met interessante keynotes en verrassende breakout sessies. Zo komen inspirerende adverteerders, onderzoekers en ondernemers aan bod, maak je kennis met een selectie van onze Grow experts in de breakout sessies én praat de DPG Media directie je bij.

We mogen alvast verklappen dat het programma wordt geopend door niemand minder dan onze Executive Chairman Christian Van Thillo. Verdere updates van het programma vind je op deze pagina, dus houd hem goed in de gaten!

Aanmeldformulier

Donderdag 29 juni - 13:30 tot 23:00
Let op: per aanmelding 1 uniek mailadres gebruiken