Inkoopmogelijkheden

Manueel inkoop

Gegarandeerd de gewenste plek voor jouw advertentie
Adverteerders die de garantie willen op uitlevering van hun advertentie, kiezen voor direct buy. Op basis van jouw offerteaanvraag koop je display ads in met gegarandeerde levering in de door jou bepaalde periode en omgeving.

Meer weten? Ga naar dpgmedia.nl/manueel

Programmatic

Zelf de controle over je media inkoop
Advertentieruimte inkopen via realtime bidding binnen het trusted netwerk van DPG Media. Jouw online campagne op het juiste moment, op het juiste kanaal onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep, dankzij slimme algoritmes. Target op je eigen doelgroep, eventueel in combinatie met die van ons. Bepaal zelf wanneer je adverteert en wanneer niet - en bepaal zelf wat je bereid bent hiervoor te betalen.

Meer weten? Ga naar dpgmedia.nl/programmatic-buying

Adoptimize

Eenvoudige inkoop met optimalisatie door DPG Media
Eenvoudig en efficiënt online advertentieruimte inkopen, terwijl je hier zelf geen omkijken naar hebt. Daarom vooral goed in te zetten door adverteerders die hier zelf niet de mensen, techniek en/of het bureau voor hebben dit uit handen te nemen. Haal maximaal rendement uit je display marketing, met Adoptimize van DPG Media. Zo adverteer je doelgericht binnen kwaliteitsmedia. Kies een pakket met verschillende display formaten en Adoptimize optimaliseert naar de door jou gewenste doelstelling.

Meer weten? Ga naar dpgmedia.nl/adoptimize

Selfservice

Zelf eenvoudig je campagne maken en plaatsen
DPG Direct is een online selfservice platform waar je zelf een campagne kunt creëren en live zetten binnen de vertrouwde kwaliteitsmerken van DPG Media, zoals AD, NU.nl en regionale nieuwsmerken. Dat kan al vanaf € 1 per dag.

Meer weten? Ga naar dpgdirect.nl