Shutterstock 1368244235 (2)

Joost Haartsen (AMP.Amsterdam): Geef je merk een hartslag


Roger Verdurmen 4 aug. 2022

Klinkende merken

“Wanneer heb jij voor het laatst gehuild toen je een mooi logo zag?” Het zijn de woorden van Joost Haartsen, oprichter en eigenaar van AMP Amsterdam. AMP helpt bedrijven met het laden van hun merk via sound, ook wel ‘sonic branding’ genoemd. En dat is meer dan een mooi liedje onder een commercial plakken. Het is het piepje dat je hoort als je betaalt bij Albert Heijn, het zijn de geluidjes die door de straat klinken als iemand zijn Vanmoof van het slot haalt, het is de herkenbare tune die je hoort als je een Netflix serie opstart.

Brandkast! Aflevering 9

Geluid raakt je meer en op een ander niveau dan een logo dat doet. Geluid kan een merk een persoonlijkheid geven, ritme, een hartslag. Hoe het precies werkt vertelt Haartsen in een spiksplinternieuwe uitzending van Brandkast. Uw host, Roger Verdurmen. 

Luister nu!

 

Brandkast! is een podcast waarin Roger Verdurmen op zoek gaat naar waardevolle inzichten en juweeltjes van verhalen op gebied van branding en storytelling. Een plek waar de merkgeheimen van alle gasten worden bewaard. 

Roger Verdurmen
Touch, Tell, Sell en strategie expert

21 artikelen