Shutterstock 793829059

Femke Furnee (Fest): 'het kan wel'-mentaliteit is essentieel


Roger Verdurmen 18 jan. 2022

Femke Furnee (Fest): Een 'het kan wel'-mentaliteit is essentieel

Femke Furnée is de jonge, energieke oprichtster van interieurmerk FEST, een betaalbaar design merk. Want dat was er nog niet, volgens Furnée. Het was of high-end of IKEA. Inmiddels heeft FEST een plek ingenomen daartussenin en is het merk uitgegroeid tot een omnichannel-brand met zes boetiekwinkels, een eigen website en 100 resellers in 20 verschillende landen.

Brandkast! Aflevering 6

In Brandkast gaan Dominique Henskens en Roger Verdurmen in gesprek met Femke over ondernemen, positioneren en doelgroepdenken. Furnée spreekt openlijk over de successen en de moeilijkheden die ze de afgelopen jaren tegenkwam.

Ze zegt zelf altijd geholpen te zijn door mensen uit haar netwerk, goede adviezen zijn immers goud waard. Een van de beste adviezen die ze zelf kreeg was van Corinne Vigreux (Tomtom): je merk is alles wat je hebt daar moet je steeds in blijven investeren. The brand will protect you. Als je een sterk merk bouwt, dan kun je overleven, ook in tijden van crisis.

Luister nu! 

Ben je benieuwd naar het hele verhaal? Beluister de hele podcast hieronder of via je favoriete podcast platformen. 

Brandkast! is een podcast waarin Dominique Henskens en Roger Verdurmen op zoek gaan naar waardevolle inzichten en juweeltjes van verhalen op gebied van branding en storytelling. Een plek waar de merkgeheimen van alle gasten worden bewaard. Dominique Henskens ‘Onze podcast is een uitnodiging je te verwonderen en je te laten inspireren.’ Roger Verdurmen ‘We spreken elke maand met een opvallende merkenbouwer die ons nieuwsgierig heeft gemaakt.’

Roger Verdurmen
Touch, Tell, Sell en strategie expert

21 artikelen