Patta Story 7

Edson Sabajo (Patta): Ik wil anderen beter maken dan mezelf


Roger Verdurmen 4 apr. 2023

Edson Sabajo (Patta): Ik wil anderen beter maken dan mezelf

Te gast in deze aflevering van Brandkast is Edson Sabajo, Co-founder van streetwearmerk Patta. 

Brandkast! Aflevering 12

De paradox van fashionmerken is dat je vooral als hip te boek staat als je new, different and upcoming bent. Eenmaal bij de gevestigde orde is het niet eenvoudig om die coolheid vast te houden. Toch lijkt dit voor het Amsterdamse merk Patta niet op te gaan. Die kunnen zelfs in Bataviastad hun oude ‘shit’ verkopen en toch hip blijven. Hoe zit dat?


Het heeft in ieder geval te maken met community building, je kennis delen, lol blijven maken en goed kijken naar wat er om je heen gebeurt. Volgens Sabajo begint alles altijd bij ‘de straat’. Hiphop is zijn basis. De synthese vinden in oud en nieuw, daarop berust zijn filosofie. Patta is allang niet meer alleen een fashionmerk, het is veel breder geworden. Sabajo lijkt nu vooral bezig met ‘teruggeven’ en dat doet hij op een heel eigen Patta-manier. Benieuwd? 

Luister nu! 

Luister naar het inspirerende gesprek tussen Roger Verdurmen en Edson Sabajo in een spiksplinternieuwe aflevering van Brandkast.

 

Brandkast! is een podcast waarin Roger Verdurmen op zoek gaat naar waardevolle inzichten en juweeltjes van verhalen op gebied van branding en storytelling. Een plek waar de merkgeheimen van alle gasten worden bewaard. 

Roger Verdurmen
Touch, Tell, Sell en strategie expert

22 artikelen