Charlotte van Asselt

Expert in de regio

Over Charlotte

Charlotte heeft zich de afgelopen vier jaar bij DPG Media ontwikkeld als expert in de regio op het gebied van on - en offline communicatie. Ze werkt als media-adviseur en helpt klein tot middelgroot MKB met uiteenlopende marketing- & communicatievraagstukken.

Na een uitgebreide behoefte en doelstellingen inventarisatie wordt er een passend campagnevoorstel gemaakt met de proposities van DPG Media die aansluiten bij de desbetreffende regio, doelgroep en uiteraard budget. Ondanks het grote en nationale imago van DPG Media kan iedere lokale ondernemer geholpen worden met het effectief bereiken van de doelgroep.

Inmiddels stuurt Charlotte met veel plezier een team aan van acht media adviseurs in het Groene Hart & Drechtsteden. Van origine een gebied met veel bedrijvigheid maar wel met een wat conservatief imago als het gaat om digitaal adverteren. Door ondernemers en marketeers van A tot Z mee te nemen in de wereld van crossmediaal adverteren draaien er inmiddels veel succesvolle campagnes op het DPG Media netwerk.

 

''De regio is een soort kweekvijver. Wij zien bedrijven echt groeien en dit is natuurlijk super leuk om te zien en hierin bij te kunnen dragen''
Heb je een vraag aan Charlotte? Stuur een e-mail naar grow@dpgmedia.nl