Header Profuomo Brandkast

CEO Profuomo: Je merk steeds opnieuw uitvinden


Roger Verdurmen 11 mrt. 2024

Harry van der Zee (CEO Profuomo): Je merk steeds opnieuw uitvinden

Te gast in deze aflevering van Brandkast is Harry van der Zee, CEO bij Profuomo.

Brandkast! Aflevering 14

Een merk is meer dan een naam, maar een naam schept wel een eerste verwachting. Veel mensen kennen het Italiaans klinkende merk Profuomo, maar niet iedereen weet dat het moederbedrijf in 1934 is opgericht door een Nederlander. Toch is die naam niet uit de lucht gegrepen, vertelt CEO Harry van der Zee in deze aflevering van Brandkast.

Profuomo heeft een lange historie in de verkoop van dassen en staat nu vooral bekend om zijn comfortabele en tijdloze kleding. Het familiebedrijf is als een kat met negen levens. Wat is het geheim achter dit succes? Hierover spreekt Roger Verdurmen met Harry van der Zee. Hij vertelt over de kansen die de omslag naar hybride werken het merk heeft gebracht. Volgens Van der Zee is het belangrijk om te blijven bewegen in een steeds veranderende markt en hebben juist de merken die goed op verandering inspelen de toekomst. Dit betekent soms ook, verrassend genoeg, afscheid nemen van een product waarmee je groot bent geworden.

Luister nu! 

Luister hier naar een gloednieuwe uitzending van Brandkast, met uw onvolprezen host Roger Verdurmen.

Brandkast! is een podcast waarin Roger Verdurmen op zoek gaat naar waardevolle inzichten en juweeltjes van verhalen op gebied van branding en storytelling. Een plek waar de merkgeheimen van alle gasten worden bewaard. 

Roger Verdurmen
Touch, Tell, Sell en strategie expert

21 artikelen